miercuri, 19 iunie 2013

Joc de culori

      Pornind de la premisa ca "investind in copii, investim in viitor", fiecare copil reprezinta speranta si bucurie, viata si lumina. fiecare copil este unic, iar unii din ei au nevoie de o natentie speciala. Exista copii care traiesc in conditii dificile, care au nevoie de o atentie deosebita, de aceea nu trebuie sa trecem pe langa acestia fara sa-i ajutam, fara sa-i indrumampentru a ajunge la o dezvoltare armonioasa. 
     Ultima activitate din acest an al proiectului "Joc de culori", s-a desfasurat in data de 13 iunie 2013 la CSEI Suceava, clasa a II-a. Scopul proiectului este acela de a educa copii in sensul sensibilizarii  in fata unor nevoi a altor copii. Obiectivele proiectului sunt acelea de a dezvolta simtul estetic, al fanteziei si independentei la copii autisti si cu deficiente mintale, de a ii integra in societate ca fiind deosebiti si nu diferiti.
     Urmeaza ca din septembrie 2013, sa dezvoltam proiectul si sa insistam pe coloristica indusa.
Profesori coordonatori: prof. Petronela Rusu de la Palatul Copiilor Suceava, prof. psihopedagog Raluca Rogoz si prof. invatamant primar Marius Enică de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Suceava.