duminică, 12 martie 2023

Poveste de Primăvară la Palat

 ,,Ieri a plecat.

Mâine încă n-a venit.

Avem azi.

Să începem. ...

-A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti. A fost odată un Palat al Copiilor, cu ferestre luminate, cu pereți acoperiți de tablouri pictate, de fotografii și diplome. Era un loc fantastic din interiorul căruia, necontenit, răsunau glasuri și râsete de copii.

-Aceștia creșteau și se bucurau împreună prin ceea ce însemna ARTA și toate ale ei: teatru, muzică, dans, pictură, fotografie, design! Ei nu erau însă singuri. Alături le erau profesorii, oameni cu suflete colorate și inimi de aur care găseau în fiecare ceva ce numeau TALENT. Cu multă răbdare,empatie și căldură talentul era îngrijit, șlefuit până ajungea să înflorească din ce în ce mai tare, iar copiii să devină din ce în ce mai speciali.,,

Așa a început spectacolul artistic organizat de profesorii coordonatori de cercuri de la Palatul Copiilor Suceava, sâmbătă, 11 martie 2023.

Rând pe rând au evoluat pe scenă soliști de muzică ușoară, dansatori și soliști de muzică populară. Nu au lipsit nici poeziile sau scenetele, acestea fiind bine alese de prof. Alina Șandru. Fantezia și utilul au fost îmbinate la parada modei cu creații din materiale textile reciclate,"AquamarineCollection", realizate la Cercul de confecții, design vestimentar,  coordonator prof. Baciu Mihoc Olga.

Ilustraţia muzicală şi aranjamentele orchestrale le aparţin domnilor prof. Lungoci Mihai si prof. Aneculaesei Daniel, scenariul şi regia artistică poartă semnătura prof. Alina Sandru, coregrafia spectacolului a fost asigurată de prof. Duminica Mirela, Petrea Aida, Salup Marioara și Daniel Brânzei.

Din echipa care s-a asigurat de buna desfăşurare a spectacolului au făcut parte toate cadrele didactice de la palatul copiilor.

Coordonator spectacol, directorul Palatului Copiilor Suceava

prof. Daniel Aneculăesei