vineri, 22 martie 2024

Emoții la susținerea lucrării pentru obținerea gradul didactic I

Astăzi, 22 martie 2024, am urmărit cu admirație profesionalismul, creativitatea, responsabilitatea cu care doamna prof. Alina Șandru a proiectat și desfășurat lecțiile în cadrul inspecției pentru obținerea gradului didactic I. Proiectele de lecții propuse au conținut activități interesante și atractive pentru elevi, care au asigurat formarea competențelor specifice cercului Cenaclu literar. 

Prezentarea și susținerea lucrării metodico - științifice în vederea obținerii gradului didactic I, ”Dezvoltarea competențelor de comunicare ale elevilor prin activități școlare”, au evidențiat capacitatea dnei prof. Șandru A. de a valorifica experiența acumulată în cei 14 ani de experiență la palatul copiilor. În decursul anilor am publicat pe site-ul oficial al instituției numeroase activități interesante și pline de conținut organizate de dna prof. Șandru A, cu tematici extrem de actuale, în condițiile în care lectura, în zilele noastre, este o activitate tot mai umbrită de dispozitivele electronice cu care copiii navighează în mediul online. Fiecare activitate organizată a contribuit la afirmarea palatului copiilor ca spațiul educativ de prestigiu și încredere. 

Felicitări Alina, ai luat nota maximăEste un moment special atât pentru tine cât și pentru colegii noștri, profesori la palatul copiilor.

Mulțumim Alina, lucrarea ta este de folos colegilor ca instrument de lucru și ca modalitate de prezentare.

prof. Ștefania Șoiman