luni, 27 mai 2024

Concursul județean de dans, 25 mai 2024

Ultima sâmbătă din luna mai, a fost zi cu dans la Iulius Mall Suceava. Copiii talentaţi ai şcolilor, palatului şi cluburilor copiilor din judeţ au oferit un spectacol cu mişcări antrenante şi elegante. Spectatorii au fost încântaţi cu un maraton de ritmuri, în cadrul concursului de dans organizat de Palatul Copiilor Suceava. Elevi cu vârste între 6 şi 18 ani au demonstrat abilităţile de mari dansatori la categoriile: dans modern, dans sportiv, dans tematic, dans contemporan, dans de caracter, fantezie coregrafică, dans clasic şi balet modern.
La etapa județeană a concursului de DANS, desfăşurat la data de 25 mai 2024, la Iulius Mall Suceava, s-au calificat următoarele formații:
1. ”Fluturașii”; „Arabesque”, Palatul Copiilor Suceava, prof. Mirela Duminică
2. ”Dance”, Palatul Copiilor Suceava prof. Mărioara Salup 
la categoria primar clasele 0 - II: la categoria  gimnaziu (V - VIII), s-a calificat formația „Academic” Palatul Copiilor Suceava, prof. coordonator Mirela Duminică și la liceu s-a calificat formația ”Be Right Back”, Clubul Copiilor Fălticeni, prof. Caterina Moldovanu și formația ”Piruet” a Palatului Copiilor Suceava îndrumată de profesor Mirela Duminică.

prof. Jijie Alexandra, Școala gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, membru al juriului